Svitsede grøntsager er smukt og sundt. Og østerssaucen sikrer masser af velsmag - en god ting at have i sit basislager.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Steg svinekoteletterne på en pande i varm olie i ca. 2 minutter på hver side.

Skær kål-bladene ud i store strimler. Skær broccoli ud i grove buketter med stilk. Snit sommerløg fint og gem toppene. Varm 2 spsk majsolie i en wok og steg det hakkede hvidløg gyldenbrunt sammen med sommerkål, broccoli, løg og østershatte i ca. 2-3 minutter.

Tilsæt cherrytomater, vand, østerssauce og soyasauce og lad det simre i ca. 2-3 minutter. Smag til med sukker, salt og hvid peber.

Anret svinekoteletterne med de wokstegte grøntsager/kogejuicen og pynt med fint snittede toppe fra sommerløg. Servér med jasminris og evt. tørrede chili flager.

Opskriften udviklet af Carsten Kyster

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.