Sommerens dessert i en luksusudgave med sprøde kanel-sukkerbrød.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Tilberedningsmetode
Blend jordbær, kærnemælk, vanillekorn og citronskal.

Pisk fløden stiv med sukkeret og vend den i kærnemælken

Anret koldskålen i små glas eller skåle.

Drys brødskiverne med kanelsukker, rist dem gyldne og sprøde i ovnen og server dem til koldskålen.

Energi pr. person:
350 Kcal
Fedt 29%
Protein 12%
Kulhydrat 59%

Opskrift udviklet af Vibeke Lehn
Foto Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.