Brug kun de bedste solmodne frilandstomater til kompotten, der er den perfekte ledsager til hakkebøffen, lammestegen, og til al slags fisk, fx til en tunbøf eller en smørstegt rødspætte. Brug kernerne i en grønsagssuppe eller sauce.


Tilberedning

30 min - 4 pesoner

Skær et lille snit i bunden af tomaten og dyp den 30 sekunder i kogende vand. Skyl straks i koldt vand og pil skindet af tomaten.

Halver tomaterne og fjern kernerne med en ske.

Skær tomatkødet i små tern og hakket løget fint.

Sauter løg og tomater i olivenolie 4-5 min. uden at løget tager farve.

Tilsæt knust hvidløg, sukker, safran og timianblade.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.