Kold køleskabsgrød også kendt som overnight oats er nemt at lave og en fin variant til den traditionelle havregrød


Tilberedning

15 minutter - 2 personer

Aftenen før:
Kom havregryn, chiafrø, hasselnøddemælk og vaniljesukker i en beholder med låg og rør godt rundt. Stil beholder i køleskabet til næste dag.

Næste morgen:
Tag grøden ud  af køleskabet og rør med skyr.
Skær æbler og pære i kvarte. Fjern kernehus og skær æbler i tynde skiver og pære i både. Hak dadler og nødder. 

Anret grøden i skåle og top med frugt og dadler og drys nødderne over.

TIP Lav eventuelt dobbelt portion af køleskabsgrøden. Den holder sig fint i køleskabet nogle dage, inden den røres med skyr og er genial også som mellemmåltid.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck 

 

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Kold morgenmadsgrød med frugt og nødder

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.