Læskende og fantastisk dejlig suppe, der egner sig perfekt som let forret.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Sauter agurker og skalotteløg i smør til begge dele er klare. Kom ærterne ved, hæld bouillon over og lad det hele snurre 8 – 10 minutter.

Blend suppen med krydderurter samt gedeost, smag til med salt og peber og lad suppen afkøle helt.

Smag den evt. til med yderligere krydderier før serveringen.

Ved serveringen fordeles suppen i skåle med de lange stykker brød, hvorpå der lægges lidt rogn eller rejer.

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.