Mild og frisk suppe – perfekt frokost i sommervarmen. Du kan bruge frisk dild i stedet for mynte.

Tilberedning

60+ min - 4 personer

  1. Skræl agurkerne, flæk dem på langs og skrab kernerne ud med en teske.
  2. Riv dem fint eller blend dem sammen med den finthakkede krydderurt.
  3. Bland yoghurt, bouillon, agurk og krydderurt, smag suppen til med salt og peber og lad den trække i køleskabet i ca. 1 time eller til den er kold.
  4. Server agurkesuppen iskold pyntet med hakkede valnødder og evt. et par små mynteblade.

Tilbehør
4 skiver groft hvedebrød, 200 g.

Energi pr. person:
1300 kJ (300 kcal)
Fordelt på:
Protein 22%
Kulhydrat 51%
Fedt 27% (9 g)

Frugt og grønt pr. person:
Ca. 100 g

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.