Køleskabsgrød med havregryn, chiafrø og frugt
Kold køleskabsgrød også kendt som overnight oats er nemt at lave og en fin variant til den traditionelle havregrød
Tilberedning
15 minutter - 2 personer
Aftenen før:
Kom havregryn, chiafrø, hasselnøddemælk og vaniljesukker i en beholder med låg og rør godt rundt. Stil beholder i køleskabet til næste dag.
Næste morgen:
Tag grøden ud af køleskabet og rør med skyr.
Skær æbler og pære i kvarte. Fjern kernehus og skær æbler i tynde skiver og pære i både. Hak dadler og nødder.
Anret grøden i skåle og top med frugt og dadler og drys nødderne over.
TIP Lav eventuelt dobbelt portion af køleskabsgrøden. Den holder sig fint i køleskabet nogle dage, inden den røres med skyr og er genial også som mellemmåltid.
Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck