Køleskabsgrød │ Tip til en grøn morgenmad med blommer
Lækker køleskabsgrød med havregryn, skyr og blommer. En nem formiddagssnack eller morgenmad.

Tilberedning

15 min - 1 pers

Om aftenen

  1. Hæld 1 del kogende vand eller mælk over 1 del quinoaflager eller havregryn og rør rundt.
  2. Rør 1 del græsk yoghurt eller skyr i, læg låg på.
  3. Sæt det i køleskabet natten over.

Om morgenen 

  1. Rør rundt og juster konsistensen med ekstra yoghurt. 
  2. Top med blommer skåret i mindre stykker samt lidt hakkede mandler og honning.

Tip! Blommen kan udskiftes med andet frugt alt efter hvad der er i sæson og for at varierer smagen. 

Opskriftudvikling og styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.