Dine børn vil ikke opdage, at kødet er byttet ud med svampe

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Rens svampene. Kør dem i en blender eller kødhakker lidt ad gangen, indtil det virkelig er småt fnuller, som om de var hakket i meget små tern. Det er vigtigt, at de er tørre.
  2. Pil løg og hvidløg, fjern top og bund og hak fint.
  3. Varm en stor pande op. Steg svampe hårdt i olie af flere omgange. De skal virkelig blive sprøde. Efter de har smidt væske skal du blive ved med at stege indtil de karamelliserer - altså bliver sprøde og får farve. Sæt til side. Krydr dem med allround krydderi.
  4. Brug den samme pande. Kom lidt olie på panden og brun løg og hvidløg med hakket timian og oregano.
  5. Kom svampene tilbage i panden, derefter tomatpuré, hakket tomat og worchestersauce
  6. Lad det småsimre 5 min. og smag til med salt, peber og sukker. Tilføj evt lidt fløde og kog op.

Bruges som kødsauce til pasta eller i lasagne

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Kødsovs uden kød til spaghetti eller lasagne

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.