En nem, hurtig og børnevenlig udgave af den klassiske bolognesesovs.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Pil løgene og hak dem fint. Varm olie i en gryde ved høj varme, tilsæt løg og skru ned til middel varme. Svits løgene i ca. 5 minutter, til de er klare.Tilsæt kødet og brun det grundigt i ca. 10 minutter.

Riv persilleroden groft på et råkostjern. Kom det i gryden sammen med presset hvidløg, oregano, flåede tomater, bouillon og sukker og lad retten simre under låg i ca. 30 minutter. Smag til med sukker, salt og peber.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen 'Suveræn simremad"

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.