• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
Bagt knoldselleri med brunet smør, hasselnødder og brøndkarse

Knoldselleri med brunet smør

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Her er det en langtidsstegt knoldselleri, der har hovedrollen på tallerkenen.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Aug – Jan
    Dagligt grønt
    Vegetar
    Lav på gluten

    Ingredienser

    2 personer

    • 1 knoldselleri (eller to små)
    • Olivenolie
    • Salt

    Brunet smør:

    • 100 g smør

    Desuden:

    • 50 g hasselnødder
    • 3-4 spsk. lys eddike
    • 2 spsk. citronsaft
    • 1 tsk. sukker
    • 1 æble
    • Masser af brøndkarse

    Opskrift og styling: Louisa Lorang
    Foto: Lene Samsø

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10

    Tip

    Du kan også bruge knoldsellerien som tilbehør. Gerne til fisk eller kylling.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies