Her er det en langtidsstegt knoldselleri, der har hovedrollen på tallerkenen.

Tilberedning

30 min - 2 pers

  1. Skær skrællen af sellerien og kassér den.
  2. Skær sellerien i kvarte eller i 6-8 både, alt efter størrelsen på den.
  3. Steg dem stille og roligt i olivenolie på en varm pande. Steg i 8-10 minutter på hver side.
  4. Brun smørret i en lille kasserolle. Det skal have en fin, brun farve og dufte af ristede nødder.
  5. Rist nødderne på en tør, varm pande. De skal have 4-5 minutter.
  6. Gnid de mest løse hinder af og hak nødderne.
  7. Rør eddike, citronsaft og sukker sammen.
  8. Skær æblet i minitern og vend dem med dressingen.
  9. Anret knoldselleri med brunet smør, æbler i syrlig dressing og masser af brøndkarse.
  10. Top med ristede nødder og servér straks.

TIP!
Du kan også bruge knoldsellerien som tilbehør. Gerne til fisk eller kylling.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.