• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login

Knolden på nødden

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Her må selv den mest inkarnerede selleriskeptiker overgive sig - selleri får en yderst mild og nøddeagtig smag, når den bliver blandet med et syrnet mælkeprodukt. Salaten smager fx godt til vildt, sprængt andebryst og røget kød.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jul – Dec
    Dagligt grønt
    Lav på gluten
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    ½ knoldselleri
    2 dl creme fraiche 9%
    ½ fed finthakket hvidløg
    2 spsk. citronsaft
    1 spsk. honning
    Salt og peber
    Ristede nødder

    Dressing

    1

    Salat

    1
    2
    3

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies