Klar tomatsuppe er en lidt mere let udgave af den velkendte blendede suppe. Her serverer vi den med en persilleolie og lækkert brød

Tilberedning

15 minutter - 2-4 personer

  1. Bring bouillon, hakket tomat, hakket løg og knust hvidløg i kog og lad det simre 10 min.
  2. Kom cherrytomaterne ved og lad suppen simre i endnu 2-3 min.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Rør persille og olivenolie sammen og rist brødene.
  5. Server suppen rygende varm dryppet med persilleolie og med brød.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Klar tomatsuppe med cherrytomater og persilleolie

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.