Her er nem og græsk inspireret udgave af de klassiske kålrouletter

Tilberedning

60+ min - 4 personer

Skær rodenden af kinakålen og del den i hele blade. Kog bladene i 1 minut i letsaltet vand og lad dem dryppe af.

Snit grøntsagerne og bland dem med kødet og rå ris til en fars. Krydr med salt og peber.

Læg en skefuld fars på midten af hvert kålblad, føj siderne ind mod midten og rul sammen.

Læg dolmerne i et ovnfast fad og hæld citronsaft og bouillon ved.

Dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 45 minutter.  

Tip
Erstat eventuelt citronsaft og bouillon med hvidvin. Server retten varm eller kold med tomatsauce og en grøn salat til.

Energi pr. person:
1900 kJ (460 kcal)
Fordelt på:
protein 20%
kulhydrat 60%
F
edt 20% (10 g)
Frugt og grønt pr. person: Ca. 200 g

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.