Denne salat kan du lave med alverdens rodfrugter afhængig af, hvad du har i grøntsagsskuffen. Grønkålspestoen er virkelig lækker og smager også godt som dyppelse til julens mange kødretter.

Kinakål med bagte gulerødder og grønkålspesto
Ingredienser
4 pers.
Grønkålspesto
50 g renset grønkål
25 g saltede mandler
50 g hel parmesanost
1 fed hvidløg
1 ½ dl ekstra jomfru olivenolie
saft af 1 citron
salt og peber
Kinakål med bagte gulerødder
600 g gulerødder
2 rødløg
2 spsk. olivenolie
4 kviste rosmarin
salt og peber
½ kinakål
50 g tørrede abrikoser
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck
Tilberedning
1
2
3
4
Tip
Rester af grønkålspesto opbevares i et glas med låg på køl, hvor den holder sig fint et par dage.