• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login

Kinakål med bagte gulerødder og grønkålspesto

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Denne salat kan du lave med alverdens rodfrugter afhængig af, hvad du har i grøntsagsskuffen. Grønkålspestoen er virkelig lækker og smager også godt som dyppelse til julens mange kødretter.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Nov – Feb
    Dagligt grønt
    Vegetar
    Lav på laktose
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    Grønkålspesto
    50 g renset grønkål
    25 g saltede mandler
    50 g hel parmesanost
    1 fed hvidløg
    1 ½ dl ekstra jomfru olivenolie
    saft af 1 citron
    salt og peber

    Kinakål med bagte gulerødder
    600 g gulerødder
    2 rødløg
    2 spsk. olivenolie
    4 kviste rosmarin
    salt og peber
    ½ kinakål
    50 g tørrede abrikoser

    Opskrift og styling: Lone Kjær
    Foto: Line Falck

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Tip

    Rester af grønkålspesto opbevares i et glas med låg på køl, hvor den holder sig fint et par dage. 

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies