Variér madpandekagerne med disse kikærtepandekager. Her er der skruet op for proteinindholdet og smagen, så du ikke mangler kødet.

Tilberedning

45 min - 4 store pandekager

  1. Pisk kikærtemelet sammen med vand i en stor skål. Tilsæt krydderier og pisk godt igennem.
  2. Varm 1 spsk olivenolie op på en mellemstor pande.
  3. Kom dej på til en pandekage, og steg den først et par minutter på den ene side og 1 minuts tid på den anden.
  4. Læg den færdige pandekage over på en tallerken og læg en tallerken henover, så den holdes lun.
  5. Fortsæt med resten af pandekagedejen. Og kom 1 spsk olivenolie på panden før hver pandekage.
  6. Rens svampene og skær dem i skiver. Kom dem på en dyb pande og steg dem ved høj varme, til de får en gylden stegeskorpe.
  7. Lige inden svampene næsten er færdigstegte tilsættes 1 fintsnittet skalotteløg og steger med.
  8. Fordel de stegte svampe på de fire kikærtepandekager. Kom også frisk spinat og gedeost på og afslut med tørrede chiliflager og friskkværnet peber.

Opskrift, foto og styling: Julie Karla

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Kikærtepandekager med svampe, spinat og friskost

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.