Kikærtepandekager med svampe, spinat og friskost
Tilberedning
45 min - 4 store pandekager
- Pisk kikærtemelet sammen med vand i en stor skål. Tilsæt krydderier og pisk godt igennem.
- Varm 1 spsk olivenolie op på en mellemstor pande.
- Kom dej på til en pandekage, og steg den først et par minutter på den ene side og 1 minuts tid på den anden.
- Læg den færdige pandekage over på en tallerken og læg en tallerken henover, så den holdes lun.
- Fortsæt med resten af pandekagedejen. Og kom 1 spsk olivenolie på panden før hver pandekage.
- Rens svampene og skær dem i skiver. Kom dem på en dyb pande og steg dem ved høj varme, til de får en gylden stegeskorpe.
- Lige inden svampene næsten er færdigstegte tilsættes 1 fintsnittet skalotteløg og steger med.
- Fordel de stegte svampe på de fire kikærtepandekager. Kom også frisk spinat og gedeost på og afslut med tørrede chiliflager og friskkværnet peber.
Opskrift, foto og styling: Julie Karla