En klassiker med et tvist. Resten smager forrygende i madpakken dagen efter.

Tilberedning

45 minutter - 4 personer + ekstra til madpakken dagen efter

Del blomkål i små buketter og kom dem i en blender sammen med løvstikke, presset hvidløg, parmesanost og mandler. Kør mens olien tilsættes gradvist. Blend til en grov pestolignende konsistens. Smag til med salt og peber.

Kog kartoflerne lige netop møre og afkøl. Skær kartoflerne i kvarte. Skær tomaterne i kvarte og agurk i tern. Skyl salaten og slyng den tør.

Vend kartofler med blomkålspesto, tomater, agurk og salat.

Grill eller steg pølserne. Server til kartoffelsalaten.

Tip:
Dagen efter skæres pølserne i skiver og vendes med kartoffelsalaten – klar til at tage med på farten.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmith

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Kartoffelsalat med blomkålspesto og grillpølser

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.