Grillstegte pølser med kold kartoffelsalat er en klassiker. Glæd dig til Sæsons salat der sætter prikken over i’et.


Tilberedning

30 min -

Kog kartoflerne lige netop møre og afkøl.

Kom løvstikke, presset hvidløg, hakkede mandler og reven parmesanost i en blender. Kør mens olien tilsættes gradvist. Blend til en pesto. Smag til med citronsaft, salt og peber.Del blomkål i meget små buketter. Skyl og slyng salaten tør. Halver cherrytomaterne.

Vend kartofler med løvstikkepesto efter smag, blomkål, salat, cherrytomater, ærter og fintsnittet forårsløg.

Tip: Resten af løvstikkepestoen holder sig fint i op til 1 uge, hvis den opbevares i et glas med låg i køleskabet.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

 

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.