• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
curry med kartoffel, spinat og agurkeraita

Kartoffel-spinatcurry med agurkeraita

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En indisk, krydret vegetarret, der smager skønt. Garam masala er et varmende blandingskrydderi, der giver duft og smag – det fås efterhånden i de fleste supermarkeder.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Apr – Okt
    Dagligt grønt
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    1 løg 
    3 fed hvidløg
    1 spsk rapsolie 
    1 kg små skurede kartofler
    2 dl vand
    2 spsk garam marsala
    1 spsk karry
    500 g spinat
    Salt 

    Agurkeraita
    3 dl græsk yoghurt
    1 stor håndfuld mynteblade 
    2 agurker
    1 tsk stødt spidskommen
    Salt 

    Tilbehør
    200 g lune naanbrød eller fladbrød og mangochutney 

    Opskrift og styling: Christine Bille Nielsen
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies