En flot suppe med masser af dejligt og mættende grøntsagsfyld

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

  1. Sauter løget i olie til det er gyldent.
  2. Bland karry, gurkemeje og spidskommen.
  3. Del blomkålen i små buketter og hak det groft.
  4. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker.
  5. Kom krydderier, blomkål og gulerod i gryden og sauter 1 min.
  6. Kom ingefær og bouillon ved og lad det koge 8 min.
  7. Riv grønkålen af stilken og i lidt mindre stykker.
  8. Kom det i suppen sammen med kokosmælken og kog endnu 4 min., så grønsagerne stadig er lidt sprøde.
  9. Smag til og server suppen rygende varm.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen 
Foto: Betina Hastoft 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Karry-kokos suppe med grønkål, blomkål og gulerod

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.