Syltede rødløg giver lige det syrlige tvist i en sandwich, til frikadellerne eller måske i en salat.

Tilberedning

30 min. - 1 glas

Skræl og skær rødløg i både. Varm eddiken i en gryde med sukker og salt, indtil sukkeret er opløst. Det skal ikke koge.

Fyld rødløgene i et steriliseret sylteglas. Hæld den varme lage over rødløgene til det dækker, og luk til med låget. Lad stå et par timer eller til næste dag, inden de tages i brug.

Kan holde sig 1-4 uger på køl, men mister lidt af friskheden og den klare farve med tiden.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Syltedronningen - modener syltning til alle måltider"

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.