Karbonader med pesto | Opskrift på karbonader | Sæson
Klassiske karbonader med persille, serveret med skønne rosenkål vendt i en dressing propfyldt med krydderurter, hvidløg, frisk citron og smagfuld parmesan.

Tilberedning

30 min - 4 personer


1. Bland ingredienserne til karbonaderne sammen, og rør det til en lind fars. Sæt på køl i 15 minutter.
2. Skyl krydderurterne til pistou´en og hak helt fint med hvidløg og salt.
3. Bland med olivenolie, citronskal og -saft samt fintrevet parmesan. Smag til med salt.
4. Rens rosenkålen ved at skære bunden af og fjerne eventuelt misfarvede yderblade. Skær over i halve. Sæt til side.
5. Form 4 karbonader af farsen.
6. Pisk ægget til panering i en dyb tallerken.
7. Bland mel og rasp til panering sammen i en anden tallerken.
8. Dyp karbonaderne i æg og dernæst i mel-rasp-blandingen.
9. Varm en pande op til middel varme. Tilsæt olie og smør, lad smelte og steg så karbonaderne til de er gyldne og gennemstegte. Det tager cirka 8 minutter.
10. Steg samtidigt rosenkålen til den har fin farve og er gennemstegt, men stadig har bid.
11. Bland den stegte rosenkål med 3 spsk pistou.
12. Servér med pistou som ekstra sovs til karbonaderne.


Tip! Er I ekstra sultne så kog 2 dl perlespelt og bland sammen med rosenkål og pistou.

Opskriftudvikling styling og foto: Camilla Skov

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Karbonader med persille og rosenkål vendt i vinterpistou

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.