Klassiske karbonader med persille, serveret med skønne rosenkål vendt i en dressing propfyldt med krydderurter, hvidløg, frisk citron og smagfuld parmesan.

Karbonader med persille og rosenkål vendt i vinterpistou
Ingredienser
4 pers.
800 g
rosenkål
Karbonader
400 g hakket svinefars
1 tsk salt
friskkværnet peber
½ dl havregryn eller rasp
1 æg
Panering
1 æg
½ dl mel
1 dl rasp
olie / smør til stegning
Pistou
20 g estragon
50 g
bredbladet persille
1 fed hvidløg
½ tsk salt
1 dl olivenolie
½ økologisk citron, skal og saft
30 g parmesan
Opskriftudvikling styling og foto: Camilla Skov
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Tip
Er I ekstra sultne så kog 2 dl perlespelt og bland sammen med rosenkål og pistou.