• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Opskrift på karbonader - Karbonader med pesto

Karbonader med persille og rosenkål vendt i vinterpistou

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Klassiske karbonader med persille, serveret med skønne rosenkål vendt i en dressing propfyldt med krydderurter, hvidløg, frisk citron og smagfuld parmesan.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    Bedøm opskrift
    30 min
    Okt – Feb
    Dagligt grønt
    Lav på laktose
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.
    800 g rosenkål

    Karbonader

    400 g hakket svinefars
    1 tsk salt
    friskkværnet peber
    ½ dl havregryn eller rasp
    1 æg

    Panering

    1 æg
    ½ dl mel
    1 dl rasp
    olie / smør til stegning

    Pistou

    20 g estragon
    50 g bredbladet persille
    1 fed hvidløg
    ½ tsk salt
    1 dl olivenolie
    ½ økologisk citron, skal og saft
    30 g parmesan

    Opskriftudvikling styling og foto: Camilla Skov

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12

    Tip

    Er I ekstra sultne så kog 2 dl perlespelt og bland sammen med rosenkål og pistou.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      • Prøv også

      • rosenkål  med æbler og brød

        Rosenkål med æbler

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Opskrift på sauteret gulerod med rosenkål - Sæson

        Stegte gulerødder og rosenkål med persille

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Risotto med rosenkål, mandler og parmesan - Opskrift på en vegetarisk forret

        Risotto med rosenkål og mandler

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Stuvede porrer - Opskrift med porrer og koteletter - Sæson

        Stuvede porrer med koteletter

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies