Prøv noget nyt og server disse super lækre pærer til kødet – de er især gode til and og svinekød.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Drys sukkeret i et jævnt lag i en tør pande og varm det så, det smelter.

Kom smørret på og lad det hele bruse op.

Læg pærerne i og steg dem gyldne og næsten møre ved svag varme, krydr med fennikkelfrø efter behag og server de lune pærer, f.eks. til en stegt svinekotelet.

Tip
Super lækker og nyt tilbehør, f.eks. svinekød og and

Energi pr. person:
390 Kcal,
Fedt 26%,
Protein 29%,
Kulhydrat 45%

Opskrift udviklet af Vibeke Lehn
Foto Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.