Der er stil og klasse over denne lette frokostret. Smagskombinationen af hav, nødder, milde svampe, basilikum, chili og sødme er helt suveræn.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Dressing
Blend alle ingredienser fint undtagen riseddike og sukker. Kog eddike og sukker sammen. Tilsæt blandingen af grøntsager og krydderier og smag til med salt. Kog et minut.

Kammuslinger
Hak pistaciekernerne fint og vend kammuslingerne i. Krydder med salt. Kom olie på en pande. Når olien er varm, så steg kammuslingerne to minutter på hver side.

Anretning
Skær bunden af enoki-svampene og vend dem med lidt dressing. Kom svampene på en tallerken sammen med lidt Mezunablade, kammuslinger og pynt eventuelt med spiselige blomster.

Tip
Du kan også bruge bøgehatte delt i fire, eller østershatte i strimler.

Opskrift og styling: Betina Repstock
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.