• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Stegte kammuslinger med enoki-svampe og spæde salatblade

Kammuslinger med enoki

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Der er stil og klasse over denne lette frokostret. Smagskombinationen af hav, nødder, milde svampe, basilikum, chili og sødme er helt suveræn.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jan – Dec
    Lav på gluten
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    Dressing
    2 røde chili
    1 bdt basilikum, grøn
    2 spsk hakkede limeblade
    2 fed hvidløg
    3 spsk hakket ingefær
    1/2 dl riseddike
    ½ dl sukker

    Kammuslinger
    2 spsk pistaciekerner
    12 stk kammusling
    1 spsk rapsolie
    180 g enoki
    100 g babyleave, grøn
    Evt. spiselige blomster, fx hjulkrone, morgenfrue eller sennepsurt

    Opskrift og styling: Betina Repstock
    Foto: Henrik Freek

    Dressing

    1

    Kammuslinger

    1

    Anretning

    1

    Tip

    Du kan også bruge bøgehatte delt i fire, eller østershatte i strimler.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies