Luksus gæstemad der smager af forår.


Tilberedning

+60 min - 4 personer

Tænd ovnen på 180 grader. 

Dup kødet tørt. Varm olien på en pande og brun kødet på alle sider. Tag kødet af panden. Krydr kødet med salt og peber. 

Læg kødet i et ildfast fad og steg det i ovnen i ca. 20 minutter. Centrumtemperaturen skal være 58 grader, hvis kødet skal være rosa i midten. Lad kødet trække i ca. 10 minutter, før du skærer det i skiver.

Knæk den nederste, træede ende af aspargesene. Skræl de hvide asparges fra hoved og ned. Skær asparges i snitter. Halvér cherrytomaterne. Skyl spinaten og slyng den tør.

Smelt smørret på en lille pande og rist de hvide asparges i ca. 4 minutter til de er gyldne. Tilsæt de grønne asparges og rist i yderligere et par minutter.

Halvér kartoflerne. Varm olie på en stor pande og rist kartoflerne til de er næsten sprøde. Tilsæt tomater, spinat, hakket dild og kapers og vend forsigtig rundt. Krydr med salt og peber og vend med smørstegte asparges. 

Skær kødet i skiver og anret sammen med kartofler og grøntsager

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek
 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.