Rabarber og kokos passer fortræffeligt sammen, men andre af sæsonens bær kan også sagtens bruges til denne dejlige kage.

Kage med rabarber og kokos
Ingredienser
8 personer
Fyld
50 g kokosmel
1 æggehvide
2 spsk sukker
Dej
200 g blødt smør
300 g rørsukker
kornene fra 1/2 vaniljestang
3 æg str. M/L
100 g kokosmel
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ dl sødmælk
smør til formene
1 springform (ca. 24 cm i diameter)
Næringsindhold pr. 100g
Energi
331 kcalEnergi
1381 kJKulhydrater
34.4 gKostfibre
1.5 gFedt
19.4 gProteiner
3.8 g
Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen ”Meyers kager”
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
Tip
Kagen er allerbedst på dagen, men holder sig godt indpakket på køkkenbordet til næste dag. I køleskabet kan du opbevare den i 4–5 dage – men lun den så gerne, før den skal nydes.