Her får du to slags kål i en mættende og knasgo' salat.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Fjern stokkene og de yderste blade fra de to slags kål. Snit kålen fint. Vend sammen og drys med salt og sukker. Kram kålen godt og lad den stå, mens det øvrige tilberedes.

Hak abrikoserne. Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i både. Rist mandlerne gyldne på en tør pande og hak dem. 

Skyl og hak persillen. Rør yoghurt med mayonnaise, sennep og persille. Smag dressingen til med salt og peber.

Vend de to slags kål med dressing, abrikoser, soltørrede tranebær og æbler. Drys mandlerne over salaten.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.