Denne opskrift på kålsalat med tre slags kål, saltmandler, æbler og hjemmelavet persillepesto med mandler er perfekt til julefrokosten.

Kålsalat med persillepesto, mandler og æble
Ingredienser
Persillepesto
Opskrift og styling: Nadia Mathiasen, Foto: Columbus L
Tilberedning
Tip
Ristede saltmandler kan typisk findes i snack-sektionen i supermarkeder. De kan erstattes af almindelige mandler eller andre slags nødder.
Har du persillepesto til overs, kan du bruge den i en sandwich, på en rugbrødsmad eller vendt sammen med pasta. Den kan også fryses.
Persillepesto er nøglen til den gode kålsalat
Man går aldrig galt i byen med en god kålsalat til julebordet. Vores kålsalat går hånd i hånd med vores hjemmelavede persillepesto og komplimenterer hinanden utroligt godt. Vores persillepesto med mandler er en vigtig ingredients i kålsalaten, da kombinationen af hvidløg, parmesan og mandler samt det syrlige fra citronsaften sammen gør, at salaten går op i en højere enhed. Desuden kan persillepestoen anvendes til andre retter, såsom en pastasalat, sandwiches eller andre salater. Absolut et forsøg værd!