Salat til julefrokosten med tre slags kål, æbler, saltmandler og hjemmelavet persillepesto.

Tilberedning

30 min - 4 pers.

  1. Pluk persillen, pil hvidløget og riv parmesanen. Blend alle tre dele med mandler og olivenolie og smag pestoen til med citronsaft, salt og peber.
  2. Pil rødløget, halvér det og snit det fint. Snit kålen fint. Skær æblerne i tynde både – kassér kernehuset. Vend alle tre dele med den ønskede mængde pesto og top med de saltede mandler.

Tip!

Ristede saltmandler kan typisk findes i snack-sektionen i supermarkeder. De kan erstattes af almindelige mandler eller andre slags nødder.

Har du pesto til overs, kan du bruge den i en sandwich, på en rugbrødsmad eller vendt sammen med pasta. Den kan også fryses.

Opskrift og styling: Nadia Mathiasen, Foto: Columbus Leth

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Kålsalat med persillepesto, æble og mandler

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.