En skøn salat fuld af grønne og sprøde grøntsager.

Kålsalat med nudler og thaidressing
Ingredienser
4 pers.
50 g fuldkornsnudler
½ liter vand
½ tsk groft salt
Tahidressing
1 spsk limesaft
1 spsk flydende honning
1 spsk japansk sojasauce
2 tsk fiskesovs
1 spsk vand
3 spsk sesamfrø
Opskriften er udlånt fra bogen "Grove løjer - tid til en sundere familie"
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
Tip
Flæk chilipeberen og fjern kernerne under rindende vand og med en spids kniv. Meget af chilipeberens styrke sidder i de hvide vægge. ”Skru op eller ned" for styrken ved at lade mere eller mindre af de hvide vægge sidde.
Salaten er fuld af grønne og sprøde grøntsager, så det er flot at servere noget rødt ved siden af. Måske sherrytomater, strimler af røde peberfrugter, radiser som gnavegrønt eller en varm grøntsagsret i røde toner.