• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Kålpandekager med svampe, rødløg, grønkål og revet ost

Kålpandekager med syltede svampe, syltede rødløg og parmesan

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Tilsæt grønkål i disse lækre pandekager, og server dem med sæsonens svampe.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Okt – Feb
    Dagligt grønt
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    Kålpandekager

    3 æg
    250 g mel
    1 knivspids salt
    15 g smør
    6 dl mælk
    100 g finthakket grønkål

    Syltede svampe

    500 g blandede svampe (bøgehatte, rørhatte, champignoner, shiitake eller kejserhatte)
    3 dl ekstra jomfru olivenolie
    2 fed hvidløg
    10 kviste timian
    salt og friskkværnet peber

    Syltede rødløg

    2 rødløg
    lidt salt
    Lidt sukker
    ½ dl æblecidereddike
    25 g friskrevet parmesan

    Tekst og foto er udlånt fra kogebogen Evergreen af Mikkel Karstad

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Syltede svampe

    1

    Syltede rødløg

    1
    2

    Tip

    Brug gerne andre svampe f.eks. portobello, kejserhatte eller østershatte.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies