Denne kyllingesalat i små kålkurve er en nem og frisk snack som er godt at have med på picnic eller til et sammenskudsgilde.

Tilberedning

45 minutter - 4 personer

Krydr kyllingen med salt og peber og steg den i ovnen i 30 minutter ved 185 grader, til den er mør. Lad kyllingen køle af, tag skindet af den og gem det. Skær kyllingekødet i tern.

Skræl glaskålen og skær den i små tern. Befri æblet for kernehuset og skær det i fine tern. Skær stokken af spidskålen og pil de yderste blade af. Gem fire af de pæneste blade til kurve. Snit resten af kålen fint.

Sennepscreme
Hæld væden fra kapersene. Skær den syltede agurk og skalotteløget i fine tern. Rør cremefraiche, sennepspulver, balsami­co, syltet agurk, 2/3 af kapersene, skalotteløg, salt og peber sammen og smag det til. Sennep­scremen skal være syrlig og let stærk. Vil du have den mere stærk, kan du tilsætte en kniv­spids sennepspulver mere. 

Vend kylling, æbler, glaskål og den snittede kål med cremen. Steg kyllingeskindet på en varm pande med lidt olivenolie, til det er helt sprødt, og skær det i små ”bacon”-stykker.

Anret kyllingesalaten i kålkurvene og pynt med det stegte kyllingeskind, brøndkarse og en skive brød.

TIP: Salaten er god til at tage med og anrette på stedet.

Opskriften er venligst udlånt fra bogen "Salattøsen - Kål hele året rundt" af Mette Løvbom  

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.