Simpel fars med timian og rosiner pakket ind i savoykål og bagt med cherrytomater.

Tilberedning

+60 min - 4 pers

  1. Rør kødet sammen med salt og tilsæt knust hvidløg, timian, tomatpure, æg, rosiner og hakket persille. Rør det hele godt sammen og krydr med peber.
  2. Kasser de yderste blade på savoykålen, hvis de er grimme. Pil forsigtigt 8-10 blade af savoykålen og skyl dem godt i koldt vand.
  3. Kom bladene i kogende vand 2-3 min., skyl i koldt vand og lad dem dryppe af i en si. Skær det nederste grove stykke af ribben i midten af bladene.
  4. Fordel farsen på bladene og pak dem omkring. Læg dem i et ovnfast fad med samlingen nedad.
  5. Skær cherrytomaterne i mindre stykker og kom dem i fadet.
  6. Hæld kogende bouillon hen over kålrullerne og sæt fadet i ovnen ca. 30 min. ved 180°C.
  7. Server med kartofler, ris eller pasta.  

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen 
Foto: Betina Hastoft 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.