Brug saften fra de italienske amarena kirsebær som dressing og du får en helt enkelt kålsalat til at smage fantastisk dejligt af jul

Tilberedning

30 min - 4 personer

Fjern de yderste blade og stokken fra hhv. rødkål og hvidkål. Snit de to slags kål fint. Drys med salt og sukker og kram kålen godt.

Skyl og slyng persillen tør. Tag lidt fra til pynt. Hak nødderne og vend i kålen sammen med persille og armarenakirsebær. Til sidst vendes saften fra kirsebærrene i salaten efter smag og top med resten af persillen.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.