Rødbeder hører til på listen over superfoods, og de udgør en vidunderlig ingrediens i denne kage, som med lidt held vil blive en juvel i din samling.

Tilberedning

60+ min - 1 kage

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Hæld olien op i en stor skål.
  3. Skræl rødbederne under rindende vand og riv dem fint i en foodprocessor (eller på et rivejern).
  4. Kom dem i skålen med olien og lad dem trække et kvarters tid.
  5. Tilsæt de øvrige ingredienser. Smør en lille bageform og fyld dejen i.
  6. Bag den i ovnen i en lille times tid. Hold øje med kagen og tjek med en kødnål, om den er gennembagt.
  7. Afkøl kagen på en rist. Server den til en god kop te eller en intens espresso.

Opskrift og billede er venligst udlånt fra bogen "Garntnerinden og Lykkesmeden" af Sif Orellana

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.