Toptunet thaikylling


Det er sejt at lave mad. Skub mor og far ud af køkkenet og prøv en lækker thairet med masser af smag.

Ingredienser


4 personer

 

250 g champignon

2 porre

200 g hvidkål

2 cm frisk ingefær

1 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

2 spsk. grøn karrypasta

500 g kyllingefilet i strimler

1 dåse kokosmælk

2 dl bouillon fiskesauce

1 lime

Tilbehør

Basmatiris Peanuts eller cashewnødder

1 lille potte frisk koriander

Trin 1


Rens champignon og skær i skiver. Skær porren i skiver og skyl den godt. Snit kålen fint. Riv ingefær og pres hvidløget.

Trin 2


Varm olien i en stor stegegryde og tilsæt karrypasta, presset hvidløg og ingefær. Vend godt rundt og brun kyllingestykkerne heri.

Trin 3


Tilsæt grøntsager og steg yderligere ca. 5 min. ved gode varme under omrøring.

Trin 4


Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad retten simre under låg i ca. 10 min. Kog risene.

Trin 5


Smag til med fiskesauce og limesaft og server med kogte ris, et drys nødder og frisk koriander.