Maddag i aften? Glæd familien med en mild rissalat med flotte pangfarver fra grøntsagerne. Salaten er hurtigt klar og et hit til madpakken i morgen, hvis der er en rest tilbage.
Rissalat
2 kyllingebrystfileter uden skind og ben
3 dl bouillon
1 broccoli
½ iceberg
1 agurk
4 gulerødder
2 majskolber
200 g kogte ris, fx vilde ris eller sorte fuldkornsris
Karrycreme
2 dl yoghurt naturel
2 spsk. olivenolie
2 tsk. karry
1 fed presset hvidløg
Salt og peber
Kom kylling og bouillon i en gryde og kog i ca. 15 min.
Gem lidt af kogevandet og kassér resten.
Findel kyllingen med en gaffel og spæd til med lidt kogevand.
Del broccoli i mindre buketter.
Damp broccoli et par minutter og afdryp.
Snit salaten og skær agurk i tern.
Skræl gulerødderne og skær i bånd med en kartoffelskræller.
Fjern de yderste blade af majsen og skær majs fra kolben.
Rør ingredienserne til karrycremen sammen og smag til med salt og peber.
Vend kogte ris med grøntsager og kylling.
Servér dressingen ’on the side’.
Nyd din rissalat sammen med familien.
Velbekomme !