Blomkåls couscous


Glem alt om ris, pasta og kartofler for en stund og lav i stedet en lækker grøntsagssalat som tilbehør

Ingredienser


Ca. 15 minutter - 4 personer

1 blomkål

1 rødløg

1 håndfuld krydderurter fx basilikum eller persille

50 g pinjekerner

50 g rosiner

100 g fetaost

2 spsk. olivenolie

Salt og peber

Trin 1


Del blomkålen i buketter. Hak løget. Skyl krydderurterne.

Trin 2


Kom blomkål i en foodprocessor sammen med løg og krydderurter og blend til en couscous-lignende konsistens.

TIP: 

Har du ikke en foodprocessor, kan blomkålen rives på et rivejern, før den vendes med hakket løg og finthakkede krydderurter. 

Trin 3


Rist pinjekerner på en tør pande til de er gyldne.

Trin 4


Vend blomkåls-couscous med rosiner, fetaost, pinjekerner og olivenolie og smag salaten til med salt og peber. 

Trin 5


Servér med stolthed – fx til et fad med labre kyllingelår.