Frittata Fantastico


Ingredienser


Fritatta
1 løg
12 grønne asparges
8 æg
70 g parmesanost eller anden fast ost
1 dl fløde
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
100 g bacon i tern
1 fed hvidløg
200 g cherrytomater

Gnavegrønt
1 agurk
8 små gulerødder
1 bundt radiser
1 bakke cherrytomater
Evt. groft brød

Trin 1


Tænd ovnen på 180 grader.

Hak løget. Knæk den nederste træede ende af aspargesene og skær asparges i snitter.

Trin 2


Pisk æg med reven ost og fløde. Krydr med salt og peber.

Trin 3


Varm olien på en pande som tåler at komme i ovnen. Svits bacon, løg og presset hvidløg et par minutter. Tilsæt tomater og aspargessnitter og steg under forsigtig omrøring et par minutter.

Trin 4


Hæld æggemassen på panden. Vend rundt, så fyldet fordeler sig.

Stil panden i ovnen i ca. 25 min. til den er gylden. Imens tilberedes tilbehøret.

Trin 5


Skyl grøntsagerne. Skær agurk i stave og gulerødder i skiver. Server gnavegrønt til fritatta evt. sammen med brød.

Din frittata er nu klar til servering !