Rouladen her er en nytænkning af omeletten og den er super let at lave. Prøv den til en brunch, frokost eller aftensmad

Tilberedning

45 minutter - 4 personer

Skær porren i tynde skiver og rødløg og peberfrugt i små
tern, og kom det hele i en stor skål. Riv kartoflerne og gulerødderne
groft, og kom det i skålen til de andre grøntsager.
Pisk æggene let, kom krydderier i skålen, og bland godt med
hele molevitten. Hæld blandingen i en bradepande beklædt
med bagepapir. Bag æggepandekagen i ovnen i 35-40 minutter.


Steg imens kyllingestrimlerne på panden, og krydr dem
eventuelt med lidt ekstra paprika og karry.


Tag bradepanden ud af ovnen, og lad pandekagen køle af.


Smør et lag flødeost ud over pandekagen, læg kyllingestykkerne
oven på, og rul pandekagen til en roulade.

Opskriften er venligst udlånt fra bogen "Endnu mere herrego' mad, Rigtige mænd, det nye hold"

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.