Vælg jordskokker der er store og så glatte som muligt til suppe – de er nemmest at skrælle.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Varm olien i en gryde og svits hakket hvidløg og den hvide del af porrerne i tynde skiver. Tilsæt jordskokker og kartofler i grove tern og bouillon. Bring gryden i kog og lad den simre, til grøntsagerne er meget møre.

Purér suppen, hæld den tilbage i gryden og tilsæt fløden. Justér evt. suppens konsistens med mere bouillon eller vand. Smag til med salt, hvid peber og evt. cayenne.

Rist mandelsplitterne på en tør pande, til de er gyldne. Drys dem på suppen ved servering.                               

Energi pr. person:
2300 kJ (545 kcal)
Fordelt på:
protein 11%
kulhydrat 62%
fedt 27% (16 g)
Frugt og grønt pr. person: Ca. 225 g

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.