En dejlig cremet jordskoksuppe med eksotisk smag af karry og kokos

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Rens, skær jordskokkerne i tern og rist dem i olie.
  2. Tilsæt karry,finthakket løg og finthakket hvidløg, udkernet og finthakket chili,æble skåret i tern og rist videre 3-4 minutter.
  3. Hæld bouillon over,tilsæt ingefær og lad suppen småkoge 20 minutter, eller tiljordskokkerne er helt møre.
  4. Hæld kokosmælk i gryden og kog suppen godt igennem, før den blendes og smages til med salt og peber.
  5. Anret suppen i skåle, drys med græskar-kerner og server med gulerodsboller.

    Opskrift og styling: Vibeke Lehn
    Foto: Henrik Freek
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.