Opskrift med jordskokker, torskeloins, stegt chorizo og persille

Tilberedning

30 min - 4 pers.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl ¾ af jordskokkerne og skær dem i tern. Kog dem i vand, til de er møre. Hæld vandet fra og blend dem med en stavblender. Tilsæt smørret og smag til med salt.
  3. Skrub resten af jordskokkerne og skær dem i ca. 1 cm store tern. Pil skindet af chorizoen og skær den i grove tern. Sautér chorizoen på en tør pande, til den smider fedtet og tager farve. Sæt den til side. Sautér nu jordskokketernene i chorizofedtet, til de er gennemstegte.
  4. Kom torskeloins i et ovnfast fad, pensl dem med olie og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i ca. 10-12 minutter, til fisken er gennemstegt.
  5. Anret torskeloins oven på jordskokkepuréen og top med chorizo og stegte jordskokker. Pynt med friske urter.

Tip!
Torskeloins kan erstattes med torskefileter eller anden fisk. Bemærk, at stegetiden kan variere efter tykkelsen på fisken.

Opskrift og styling: Nadia Mathiasen, Foto: Columbus Leth

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.