Jordskokkemos med kuller | Jordskokker opskrift | Sæson
En lækker opskrift med jordskokker, som får selskab af æble, hvilket giver jordskokkemosen en skøn sødme og syre. Variér fisken dertil alt efter sæson.

Tilberedning

30 min - 4 pers.

  1. Skræl jordskokker og æbler. Skær dem i tern og kom dem i en gryde. Dæk med vand og kog dem møre.
  2. Hæld vandet fra gryden og lad dem køle af et par minutter.
  3. Hæld fløde, timianblade, salt og lidt friskkværnet peber i gryden og blend til mos. Hold mosen lun i gryden under låg.
  4. Skær kullerfileten i 8 mindre stykker.
  5. Varm en pande med lige dele olivenolie og smør.
  6. Steg fisken ved høj varme i ca. 1-2 minutter på hver side. Hæld gerne noget af fedtstoffet over stykkerne med en spiseske undervejs.
  7. Servér straks fisken med jordskokmos og pynt med frisk timian samt peber og flagesalt.

Tip! Retten overrasker virkelig i smag i forhold til, hvor nem den er at lave. Så du kan sagtens servere den for gæster fx med ristede hasselnødder over den stegte fisk.

Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Jordskokkemos med æble, timian og lynstegt kuller

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.