Jordskokkemad med æble og dijonnaise
Skift det traditionelle kødpålæg ud med lynstegte jordskokker. Det smager skønt og harmonerer fantastisk med æble og hjemmerørt dijonnaise.

Tilberedning

30 min - 4 pers.

  1. Skrub jordskokkerne og skær dem i tynde skiver.
  2. Varm olivenolie op på panden og steg jordskokkerne ved høj varme i ca. 5-7 minutter til de er en smule møre og får en fin stegeskorpe.
  3. Rør imens mayonnaise sammen med sennep.
  4. Skær æblet i tynde skiver.
  5. Smør rugbrødsskiverne med dijonnaise. Læg de stegte jordskokker på. Afslut med æble og drys med friskkværnet peber.

Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.