Vi er vilde med tiramisu og med jordbær. Derfor har vi lavet en jordbær tiramisu.


Tilberedning

60+ min - 8 personer

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn hvidt og skummende.

Pisk fløden til tykt skum og vend i cremen sammen med mascarpone. Sørg for at der ikke er nogen klumper tilbage.   

Skyl og nip jordbærrene og skær dem i små stykker. 

Dyp kagerne hurtigt i kaffen og fordel dem lagvis med creme i glas. Slut med et lag creme.

Dæk kagen til og stil den i køleskabet i ca. fire timer.

Pynt tiramisuen med friske jordbær før servering.

Opskrift: Lone Kjær
foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.