Det her vil du lave igen og igen – det er smaddernemt og smager henrivende! Jordbærrene er kun kogt kortvarigt og har derfor stadig lidt struktur. Spis det på is, på pandekager – og på franskbrødet, selvfølgelig.


Tilberedning

30 min -

Del evt. større bær og bland dem i en gryde med sukker, vanilje og appelsinskal. Bring det hele i kog under omrøring og lad syltetøjet kog i 2 minutter ved god varme.

Skum og stil syltetøjet til afkøling i ca. 15 minutter.

Hæld syltetøjet på atamon-skyllede glas med tætsluttende låg.

Opbevares køligt.

Opskrift udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.