Dejlig kold sommersuppe med jordbær – let parfumeret med svejsisk mynte – den bedste af alle mynterne.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Skyld og nip blomsten af jordbærrene. Halver dem og kom dem i en gryde med resten af ingredienserne til suppen.

Kog suppen ved svag varme i ca. 5 minutter. Blend suppen og stil den i køleskab et par timer til den er helt kold. Tilsæt evt. mere flormelis, hvis jordbærsuppen skal være sødere.

Vend forsigtigt yoghurt med finthakket mynte, flormelis og pistaciekerner.

Anret den kolde jordbærsuppe i 4 små skåle eller glas.

Pynt med et lille "mynteæg", et lille blad mynte og lidt hakket pistaciekerner.

Erstat evt. vandet med kraftig appelsinjuice hvis appelsinkoncentrat ikke kan skaffes.

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.