Den kendte sommerfrugt i flydende form er en lækker måde at forkæle sig selv i sommermånederne.


Tilberedning

30 min - 4 portioner

Skær marcipanen i tern og vend dem i rørsukker blandet med revet citronskal. Læg marcipancroutonerne i en foliebakke og grill dem ved indirekte varme under låg ca. 8 minutter til de er gyldne og sprøde.

Skær jordbærrene i skiver og kom dem i en skål. Hæld jordbær-hyldeblomstdrik og citronsaft over og lad det trække mindst 15 min. Blend og bland med knust is og fordel i dybe tallerkener.

Til sidst fordeles marcipancroutonerne i suppen.

Opskrift: Odense Marcipan
Foto: Skovdal & Skovdal

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.