En af sommerens favoritsalater – hurtig at lave og godt til det meste – fx til grillet laks, en bøf eller lammestegen.

Tilberedning

15 min - 4 personer

Skyl, nip og skær jordbærrene i halve eller kvarte, alt efter størrelse.

Drys bærrene med lidt sukker, groftkværnet peber og stænk dem med balsamico. Vend jordbærrene med rucolasalat, drys med smuldret feta samt pinjekerner.

Server med brød.

Tip
Salte cashewnødder kan bruges i stedet for pinjekerner

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

 

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.